Balmain x L’Oreal Paris κραγιόν review

Balmain x L’Oreal Paris κραγιόν review

Balmain x L'Oreal Paris lipstick review (2)

Μερικούς μήνες πριν σας είχαμε μιλήσει για την συλλογή Balmain x L’Oreal. Όταν λοιπόν είδα τα χρώματα δεν μπόρεσα να αντισταθώ και προ παρήγγειλα 2 κραγιόν από το ηλεκτρονικό κατάστημα Bol.com. Τα χρησιμοποιώ πλέον σχεδόν 2 μήνες και δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή που τα αγόρασα. Ας ξεκινήσουμε όμως γιατί κάτι μου λέει πως αυτό το review θα βγει τεράστιο!

Πρώτα θα ξεκινήσω από την συσκευασία. Και τα δυο χρώματα που επέλεξα είναι από την κατηγορία Couture και η συσκευασία τους είναι μαύρη με χρυσές λεπτομέρειες. Για να είμαι ειλικρινής την περίμενα να έχει πιο πολυτελή αίσθηση.

Ας περάσουμε στα χρώματα που επέλεξα. Ήθελα αποχρώσεις που να μπορώ να τις φοράω καθημερινά και έτσι αγόρασα την κόκκινη και την ροδακινί-ροζ απόχρωση. Το κόκκινο κραγιόν ονομάζεται «Domination» και θα έλεγα πως από τα 2 είναι το αγαπημένο μου. Έχει ένα εντυπωσιακό πλούσιο κόκκινο χρώμα το οποίο δεν είναι ούτε πολύ σκούρο ούτε πολύ ανοιχτό. Για μένα είναι το ιδανικό κόκκινο. Το επόμενο κραγιόν ονομάζεται «Confession» και έχει ένα όμορφο ροζ-ροδακινί-nude χρώμα. Είναι τέλειο για κάθε μέρα.

Κάθε Balmain x L’Oreal κραγιόν κοστίζει 14,99 στο Bol.com. Εάν είσαι στην Ολλανδία μπορείς να βρεις και κάποια χρώματα στα καταστήματα Etos και Kruidvat. Δεν υπάρχουν βέβαια και οι 12 αποχρώσεις αλλά μόνο 6 από αυτές. Η συλλογή είναι limited edition και αν θέλεις κάποιο χρώμα καλύτερα να βιαστείς! Δυστυχώς αν δεν ζείτε στην Ολλανδία δεν γνωρίζω που μπορείτε να τα βρείτε.

Balmain x L'Oreal Paris lipstick review (3) Balmain x L'Oreal Paris lipstick review (1) Balmain x L'Oreal Paris lipstick review (4)

Οι φωτογραφίες ανήκουν στην Ιωάννα Τ.

Review overview
Ποια είναι η Ιωάννα; Makeup artist, αισθητικός - κοσμητολόγος και τρελαμένη με τον κόσμο της μόδας. Λατρεύει το προφιτερόλ, τα macarons και την ιταλική γλώσσα. Στο blog της μπορείς να βρείς τρόπους για να υιοθετήσεις τα νέα trends, beauty tips, την άποψη της για προιόντα που έχει δοκιμάσει καθώς και να πάρεις μια γεύση από την καθημερινότητα της. Της αρέσει να εξερευνεί νέες περιοχές και να περνάει χρόνο με τους φίλους της. Το αδύναμο σημείο της; Ένα καλό ζευγάρι παπούτσια στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί!

NO COMMENTS

Leave a Reply