Η σειρά κοσμημάτων των Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin

Η σειρά κοσμημάτων των Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin

1 7204

Έχοντας δουλέψει πάνω από 25 χρόνια μαζί, το ζευγάρι φωτογράφων Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin από την Ολλανδία, έχουν αλλάξει τον κόσμο της φωτογραφίας μόδας. Έχουν πάρει πολλά βραβεία και η δουλειά τους μπορεί να βρεθεί τόσο σε μουσεία όσο και σε προσωπικές συλλογές. Έχει επίσης γραφτεί και βιβλίο για τη δουλειά τους, το οποίο λέγεται “Pretty Much Everything”.

ineznvinoodh

Οι Inez και Vinoodh γνωρίστηκαν στην Ακαδημία της Vogue στην πόλη τους, το Amsterdam, όπου και οι δύο σπούδασαν σχέδιο μόδας. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, κι έχοντας μια παραγωγική και θαυμαστή καριέρα στον χώρο της τέχνης, αποτέλεσαν το αντικείμενο μιας σειράς αφιερωμάτων που γιορτάζει τα 25 χρόνια πορείας τους στο χώρο. Μπορείτε να βρείτε τη δουλειά τους στο site τους. Από editorials και videos μέχρι πορτραίτα διάσημων και πολλά άλλα!

inezcollage

Έπειτα από την συνεργασία τους με τον σουηδικό οίκο αρωμάτων Byredo, μόλις κυκλοφόρησαν μια νέα σειρά κοσμημάτων, που ξεκίνησε με ένα κολιέ που κρατάει ένα ζευγάρι βέρες, με ένα αστεράκι που συμβολίζει τον γιό τους. Μπορείτε να βρείτε την σειρά κοσμημάτων τους στο net-a-porter.

 

Οι φωτογραφίες ανήκουν στα Vogue και net-a-porter

Η Denise S. είναι ιδιοκτήτρια του προσωπικού blog Denise's Planet. Έχει master στη Βρετανική Πολιτική & τα Οικονομικά, τη Γαλλική Φιλοσοφία και την Αμερικανική Λογοτεχνία. Αγαπάει τη λέξη αγάπη, να αγοράζει προϊόντα ομορφιάς και πολλά παπούτσια, τις περιπέτειες, να μαθαίνει νέες γλώσσες (ήδη είναι στα σχέδια της να μάθει ελληνικά!), τα ταξίδια, να κάνει νέους φίλους, να ανακαλύπτει νέες κουλτούρες, να χορεύει, να διαβάζει, να μαγειρεύει, να βλέπει παλιές ταινίες, να ζωγραφίζει και οτιδήποτε άλλο κάνει τη ζωή της πιο όμορφη και ευτυχισμένη!

1 COMMENT

Leave a Reply